İSTANBUL / ATAŞEHİR - Cemile Besler İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Nis

Cemile Besler İlkokulu idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerinden oluşan bir heyetle Atatürk´ün ebedi istiratgahı Anıtkabir´i ziyaret etti. Atatürk´ün mozolesine çelenk koyan heyet saygı duruşunda bulundu. Buradan Misak-ı Milli Kulesine geçen heyet Anıtkabir özel defterine saygı ve sevgilerini belirten mesajlarını yazdıktan sonra Anıtkabir Müzesi´ni ziyaret etti.

Nis

Çevre Kulübümüz ve Ataşehir Belediyesi Çevre Eğitimi Semineri düzenlediler. Seminer için Ataşehir Belediyesi Çevre Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Nis

30 Mart - 5 Nisan 2015, 51. Kütüphaneler Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.Öğrencilerimiz kitap okumanın, kütüphanelerin önemini kaybetmediğini büyüklerine hatırlattılar.

Nis

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği "Yazarlar Okulda Projesi" kapsamında öğrencilerimiz çocuk kitapları yazarı Mehmet Küçükbaşaran ile tanıştılar.

Mrt

Okulumuz Çevre Kulübü´nün düzenlediği "En Güzel Geri Dönüşüm Kutusu"

yarışmasına öğrencilerimiz kendi tasarladıkları geri dönüşüm kutuları ile katıldılar.

Yarışmayı 2/F sınıfının tasarladığı "Yolumuz Geri Dönüşüm" isimli geri dönüşüm

kutusu kazandı.

Mrt

Öğrencilerimiz Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Yazarlar Okullarda Projesi kapsamında Çocuk Edebiyatının

sevilen temsilcilerinden Aydoğan YAVAŞLI ile tanıştılar ve kitaplarını imzalatma şansı buldular.

Mrt

Okulumuzda  12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulünün 94. yıldönümü  kutlandı. Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Okulumuzda İkaz -Alarm Tatbikatı” ardından 01-07 Mart Deprem Haftası nedeniyle “ Personel Tahliye Tatbikatı” yapıldı.

1. Eğitim Bölgesi Okul Zümre Başkanları Toplantısı okulumuzda yapıldı.