İSTANBUL / ATAŞEHİR - Cemile Besler İlkokulu

BASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı kapanış töreni okulumuzda yapıldı

May

Okulumuz. Ataşehir Belediyesi ´ nin düzenlediği " Ataşehir ´ in En Yeşil Okulu Yarışması ´ nda 1. oldu.

Tebrikler..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

24 Kasım Öğretmenler Günü

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

Haz

İstanbul MEM ve Viko&Panasonik´ in düzenlediği Aydınlık Bir Gelecek İçin Okullarda Enerji Verimliliği projesine Ataşehir´i temsilen katılan okulumuz Çevre Kulübü mansiyon ödülü kazandı.

May

Okulumuz Çevre Kulübü´nün Hazırladığı "Doğa Dostu Okulumuz" isimli proje ile VİKO´nun düzenlediği Aydınlık Bir Gelecek İçin Okullarda Enerji Verimliliği Proje Yarışmasında Ataşehir İlçesi Birincisi olmuştur.

ATIK  PİL TOPLAMA  YARIŞMASI SONUÇLANDI

Çevre Kulübü´nün okulumuzda düzenlediği "Atık Pil Toplama" yarışmasında 3/F ve 4/A sınıfları birinci

oldu.Yarışma süresince 614 kg pil toplandı.Öğrenci ve velilerimize gösterdikleri ilgi ve çevreye

duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Nis

Cemile Besler İlkokulu idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerinden oluşan bir heyetle Atatürk´ün ebedi istiratgahı Anıtkabir´i ziyaret etti. Atatürk´ün mozolesine çelenk koyan heyet saygı duruşunda bulundu. Buradan Misak-ı Milli Kulesine geçen heyet Anıtkabir özel defterine saygı ve sevgilerini belirten mesajlarını yazdıktan sonra Anıtkabir Müzesi´ni ziyaret etti.

Nis

Çevre Kulübümüz ve Ataşehir Belediyesi Çevre Eğitimi Semineri düzenlediler. Seminer için Ataşehir Belediyesi Çevre Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Nis

30 Mart - 5 Nisan 2015, 51. Kütüphaneler Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.Öğrencilerimiz kitap okumanın, kütüphanelerin önemini kaybetmediğini büyüklerine hatırlattılar.