İSTANBUL / ATAŞEHİR - Cemile Besler İlkokulu

Şbt

İstanbul Anadolu İtfaiye Genel Müdürlüğü tarafından okulumuzda yangın söndürme tatbikatı yapıldı . Öğrenciler bir yangın anında yapmaları gerekenleri önce teorik olarak ardından da uygulamalı olarak öğrendi.

Şbt

2017-2018 Eğitim -Öğretim Yılı I.Dönem Karnelerini Dağıttık.

Kas

İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ZAFER KARAMEHMETOĞLU VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERTUĞRUL BİLİCAN OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Ock

OKULUMUZDAKİ ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM GÖRECEĞİ DESTEK EĞİTİM ODASI AÇILDI.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü konulu şiir yarışmasında okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Berra KAVUŞTU Ataşehir ilçesi birincisi olmuştur. Öğrencimize ödülünü Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul BİLİCAN tarafından verilmiştir. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

OKULUMUZDA ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADIK.BAŞTA BAŞ ÖĞRETMENİMİZ GAZİ MUSTAFA ATATÜRK OLMAK ÜZERE GÖREVİ BAŞINDA ŞEHİT OLAN VE AHİRETE İNTİKAL EDEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGI VE MİNNET DUYGUSU İLE ANIYORUZ.

Kas

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı ‘Ağaçların Adları İstanbul projesi´ kapsamında dış mekan süsleme Sanatçısı Sayın, Hikmet EKŞİ YILDIZ´ıağırladık. Öğrencilerimizin çevreye duyarlılığını artırmak için Hikmet Hanım ve öğrencilerimizle birlikte okulumuzdaki bir ağacı giydirdik.

Kas

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANIMIZ ADA SOKULGAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ASLIM´I ZİYARET ETTİ.OKULLA İLGİLİ  ÖĞRENCİLERİN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79. yılında okulumuzda yapılan törenlerle anıldı.

Ekm

Cumhuriyetiöimizin 94. yılı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. Okul bahçemizde yapılan törende öğrencilerimiz şiirler okudu.Birbirinden güzel çalışmalarını sergilediler.

Ekm

ATAŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 2. ATAŞEHİR KİTAP ŞENLİĞİNE TÜM OKUL OLARAK  KATILDIK. ÖĞRENCİLERİMİZ YAZARLARLA BULUŞTU. ONLARA ALDIKLARI KİTAPLARI İMZALATMA FIRSATI BULDULAR.

Ekm

""2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 26.10.2017 TARİHİNDE  SAAT :10.30´ DA OKULUMUZ TOPLANTI SALONUNDA YYAPILACAKTIR.TOPLANTIYA TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU YAPILDI